Bo Westergaard-anke tillægges opsættende virkning

Formanden for Travsportens Overdomstol har d.d. truffet afgørelse om, at Bo Westergaards anke af kendelsen lydende på 5 års licensinddragelse og tiltrædelsesforbud i forbindelse med medicinerings- og karenstidssager tillægges opsættende virkning, mens Travsportens Overdomstol behandler sagen. Afgørelsen er truffet med henvisning til § 74 i det seneste løbsreglement.

Dansk Hestevæddeløb havde forud for afgørelsen gjort gældende, at klagen ikke burde tillægges opsættende virkning. På den baggrund er Dansk Hestevæddeløb ikke enig i afgørelsen, men tager den til efterretning.

Der forventes at foreligge en afgørelse i medicinerings- og karenstidssagerne i løbet af december måned og dermed de 90 dage, som sagerne som udgangspunkt skal afgøres indenfor.

Med den nylige revidering af løbsreglementet vurderer Dansk Hestevæddeløbs advokat, at Travsportens Overdomstols endelige afgørelse i medicinerings- og karenstidssagerne hverken vil kunne indbringes for de civile domstole eller tillægges opsættende virkning. Derfor forventes sagen endeligt afgjort, når Travsportens Overdomstol træffer sin afgørelse i sagen.