Copenhagen Sale 2024 - Hvor Derbydrømmen Begynder…

Lørdag den 24. august, midt under den traditionsrige Derbyweekend, går det løs med årets Copenhagen Sale 2024. På dagen, hvor hopperne skal løbe deres Derby, kommer 36 åringer og 3 føl under hammeren på Charlottenlund Travbane, og du har mulighed for at være med. Her kan du læse mere om dagens program og de forskellige muligheder for at deltage i auktionen.

 

Copenhagen Sale 2024 afvikles som en del af Derbyweekenden, der løber fra den 23.-25. august. Takket være et helt nyt setup har vi gjort det muligt for alle at tilgå auktionen, uanset hvor man befinder sig. For at sikre den fulde auktionsoplevelse har vi planlagt to særlige begivenheder på dagen – en middag i Restaurant Skjoldgården med en lækker tre-retters menu og en mere uformel oplevelse i et udendørs telt med fadøl og grillmad.

 

Nyd en Tre-Retters Menu i Restaurant Skjoldgården

Er du i humør til at forkæle dig selv og dit selskab, kan du besøge Restaurant Skjoldgården på Charlottenlund Travbane. Her serveres en tre-retters menu, der starter med champagne og snacks. Til forret bydes der på en klassisk rejecocktail, efterfulgt af en saftig ribeye-steak af Black Angus med kartofler, salat og to lækre saucer til hovedret. Vi slutter af med kaffe og petit fours. Øl, vin og vand er inkluderet og serveres ad libitum under hele arrangementet. Under hele middagen vil en storskærm fremvise fremvisningsringen live, og du har mulighed for at byde i fuld komfort fra din plads i restauranten. Den tilstedeværende auktionarius og det spændte personale er med til at sikre en god oplevelse, hvor du bliver klædt godt på til auktionen.

Den samlede pris for middag i Skjoldgården er 449 kr. Bordbestilling kan ske hurtigst muligt via e-mail: sol@danskhv.dk.

 

Auktion og Grillmad i Udendørs Telt

Foretrækker du en mere uformel atmosfære, er det udendørs telt på Charlottenlund Travbane et oplagt valg. Teltet er åbent for alle og ligger i nærheden af fremvisningsringen og staldene, så du kan følge præsentationen af hestene helt tæt på, mens du nyder en burger eller en pølse fra grillen. Her kan du også slukke tørsten med en kold fadøl. Der vil også være storskærm, så du er sikker på ikke at gå glip af noget.

OBS: Bemærk dog, at budgivning i teltet kun kan ske via vores online-auktion, som du kan deltage i fra din smartphone eller tablet. Husk at oprette dig i god tid her

Artiklen forsætter under billederne...

Online-Auktion

Hvis du ikke har mulighed for at deltage fysisk på Charlottenlund Travbane, kan du stadig være med via vores online-auktion. Du kan følge auktionen live på vores auktionsside og afgive bud på hestene i realtid. For at kunne byde online, skal du være oprettet som bruger, så sørg for at tilmelde dig i god tid inden auktionen starter. Tilmelding sker her

Auktionsansvarlig Peter Stenå siger om det nye setup: ”Der er lagt et stort arbejde i konceptet for auktionen i år. Vi har arbejdet på et helt nyt setup med at få den gode restaurantoplevelse og auktion til at spille sammen. Det nye setup gør det muligt at være med til auktionen fra flere steder. Et live signal sendes direkte ind til restauranten, og samme signal kan også tilgås online eller i det udendørs telt på Charlottenlund Travbane. Formålet er at give alle den oplevelse, de ønsker, og sørge for, at alle kan være med.”

 

Dagens Program - Lørdag den 24. august

9-12.00: Eftersyn af auktionshestene
18.30: Restaurant Skjoldgården åbner for gæster
18.45: Velkomst ved Dansk Hestevæddeløbs formand Pål M. Tung
19.00: Auktionens 1. del – Katalognumrene 1-15
21.00: Auktionens 2. del – Katalognumrene 16-39


Hvem Vinder Dansk Trav Derby?

Alle de danskfødte åringer, der sælges på auktionen, er automatisk tilmeldt de traditionsrige danske årgangsløb som Dansk Trav Derby, Dansk Trav Kriterium, de Jydske Grand Prix’er og Grand Circle, så måske er det netop én af de 36 åringer, der i 2027 kommer først over målstregen og skriver sig ind i historiebøgerne som vinder af Dansk Trav Derby eller Dansk Hoppe Derby. 

 

Du finder restaurant og telt på staldsiden af travbanen. Vi håber at se dig til Copenhagen Sale 2024 – hvor Derbydrømmen begynder…

Læs mere på vores auktionsside, hvor du også finder auktionskataloget.

Fik du læst...

Se flere nyheder