Dagens løb i Skive: jubilæumsdagen for Skive Trav er kommet – og det lokale travfolk støtter op

Sidste år kunne banen fejre sit 75-års jubilæum, og selvom banen er noget af en lokal klenodie, er det skønt at se, hvor mange lokale trænere og heste der immervæk meldes til start på en jubilæumsdag som denne.


I dag kl. 17.00 starter første løb, og banen har tændt op for grillen, når jubilæumspokalen skal overrækkes. Med dette løb er der i alt 10 i vente, og det er et generelt spændende program, vi kan se frem til.


Allerede i første løb, med hurtigklassen i stayerløb, er favoritten Jackson La Marc. I sit seneste løb blev den fanget, og den lignede en hest med en del overskud, da den kom i mål. Så hvis den får den rette placering, bliver det spændende at se, om der er fuld kraft og fart i den lange distance.


I løb nr. 3 venter dagens store begivenhed, hvor særligt E Type Cash bliver spændende at se i aktion. Vi kender den jo som noget af en vinder, men den har efter sin pause haft problemer med at finde tilbage. I dag kunne meget muligt være dagen, da banen plejer at fungere godt for ham.


Dette er blot få nedslag i et ellers godt program. Du finder det her.


Hvis du vil med ud på banen og nyde sommeren og fejre deres jubilæum, finder du billet her.