Derbyweekenden starter i dag – Gør dig klar til årets største travbegivenhed!

Nu er weekenden, som alle traventusiaster ser frem til, endelig over os – det er tid til Derbyweekend på Charlottenlund Travbane!


I dag skydes festlighederne i gang, og selvom det kun er første dag, skal den bestemt ikke undervurderes. Hele 106 heste stiller til start, og det sportslige niveau er i top. Måske vil vi allerede her kunne ane fremtidens stjerner og de næste store navne inden for travsporten.
Lørdag og søndag er talentet helt uomtvisteligt, når vinderen af både Hoppe Derby og Dansk Trav Derby skal findes. Dette er weekendens absolutte højdepunkt, hvor de bedste af de bedste kæmper om titlerne.


Charlottenlund Travbane har gjort alt for at skabe den perfekte ramme for en uforglemmelig derbyweekend. Udover travsport i verdensklasse bydes der på livemusik, lækre madboder og et bredt udvalg af forfriskende drikkevarer. Vejrudsigten lover godt, så tag venner og familie med, og oplev den unikke derbyfestivalstemning live på banen.


For at forberede dig bedst muligt til weekendens løb, kan du lytte til podcasten "Travsnak", hvor nogle af storfavoritternes trænere bliver interviewet. Find den der, hvor du normalt hører dine podcasts.

Vi sørger selvfølgelig for at holde dig derbyopdateret, det gør vi igennem vores instagram. Der vil vi poste direkte fra Charlottenlund Travbane - du følger med her

Vi ses til en uforglemmelig derbyweekend!


Derbyweekendens program:

•    Fredag d. 23. august – Første start kl. 15.45
•    Lørdag d. 24. august – Første start kl. 12.30
•    Søndag d. 25. august – Første start kl. 13.00