Det er sommer, det er sol og der er travløb i Aalborg

Det er blevet fredag, sommersolen har endelig benådet os med sine stråler, og Aalborg forkæler os denne dag med ni løb med fyldte felter og et ponyløb. Første løb starter kl. 15.45.

I 7. løb har vi bl.a. et spændende 3-års løb med flotte talenter meldt til start. Skive-træneren, Morten Friis, har her hesten Kiss Me Night meldt til, som han selv kørte og placerede sig med senest. Denne dag har han dog valgt selv at køre en anden hest, nemlig Kirsi Laser, og Kasper Foget danner dermed ekvipage med Kiss Me Night.

Årgangsløbene stopper dog ikke her, da vi i 8. løb kan se frem til et 4-års hoppeløb, hvor der meget vel kunne være en Hoppe Derby-deltager med i feltet. Her bør man være særlig opmærksom på hoppen Vertinnen, der danner ekvipage med den decideret opstoppelige Nickals Kortiftsen. De har opnået nogle imponerende resultater i år 2024, med en sejrsprocent på hele 80%. I dag starter de i et noget højere spor end normalt, nemlig spor 7. De vandt dog senest fra spor 6, så det bliver i den grad spændende at se, om de kan holde deres placeringsprocent på 100% denne dag.

Sidst, og mindst i størrelse, men bestemt ikke i betydning, er der ponyløb kl. 18.30 med Ikast Pony Travklub. Der er 8 ekvipager meldt til start. Klubben gør et stærkt arbejde for de unge kuske, og det er altid en stor fornøjelse og særligt spændende, når ponyløbene starter.

Der er altså en skøn fredag i vente med spændende travløb og dejlig sommereftermiddag på programmet kl. 15.45 på Spar Nord Arena. Du kan se programmet og finde din billet til dagen lige her.

Fik du læst...

Se flere nyheder