Helt forrygende Jubilæums Grand Prix'er i vente - Startlisterne til fredag og søndag er klar!

Alt kommer til at handle om Jydsk Væddeløbsbane i den kommende weekend. Banen fejrer 100 års jubilæum med tre løbsdage i træk, og med to gange Grand Prix for de 4-årige inden for travet og Jydsk Derby for galoppen er alle sejl sat til. Nu er startlisterne til de to travdage klar og glæd jer - det bliver fantastisk!

Fredag fra kl. 15.45 skydes weekenden i gang, og det bliver med Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix som hovedbegivenheden. Feltet blev som bekendt offentliggjort umiddelbart efter kvalifikationsløbene d. 14. juni, og siden er der blot bygget på i forhold til et virkelig flot rammeprogram. 

Du finder startlisten til fredagens løb ved at trykke her

Søndag handler det så om provinsens største travløb, når Jydsk 4-årings Grand Prix 2024 står for afvikling, og for første gang i historien suppleret af Grand Slam V75-spil fra hele Norden. 

Også her har startlisten til hovedbegivenheden været kendt siden d. 14., og via forhøjede præmiesummer i flere af de øvrige løb og hele 100.000 kr. til vinderen af både stayerløbet og Liga 1-løbet - ja, så skal det ganske enkelt blive forrygende. 

Startlisten til den store søndag finder vi de ved at trykke her.

Vi vil over de kommende dage bringe løbende nyt forud for den store jubilæums-weekend. 

Startlisterne til lørdagens galopløb med Århus Stiftstidende Jydsk Derby følger senere på eftermiddagen. 

Fik du læst...

Se flere nyheder