Hjælp Bornholms Brand Park med at nå i mål

Bornholms Brand Park har akut brug for en baneomlægning for at fremtidssikre banen, og de håber at du kan hjælpe dem med at komme i mål.

Vi er så tæt på målet. Vi er nået til opløbsstrækningen og der er nu kun 2 millioner kroner mellem os og mållinjen for at omlægningen af travbanen kan blive en realitet, og fremtidige generationer også kan få glæden af travbanen. 

Hjælp os at komme i mål. Støt banen ved at donere 1 meter banebelægning. 

Du kan nu støtte baneomlægningen ved at donere 1 meter banebelægning. Prisen er 5.000 kr.

Banen er i alt 580 meter lang, og de første 5 meter er allerede doneret. Ønsker du at hjælpe, kan du overføre dit bidrag direkte til vores donationskonto: 

Reg: 2000

Konto: 9041701223

obs: husk at oplyse dit navn ved overførsel

Alle dem der støtter med navn, vil få sit navn vist på en tavle på travbanen efterfølgende. En rigtig god mulighed, som privatperson og virksomhed at gøre noget godt for Bornholm.

Projektet koster i alt 9,9 millioner kroner. Vi har fået stor lokal opbakning til projektet, hvor vi har modtaget 5,1 millioner fra lokale fonde og bidragsydere. Men når vores egne midler er lagt til, mangler vi stadig akut 2 millioner kroner og her håber vi at endnu flere virksomheder og privatpersoner kan hjælpe os med at komme over målstregen. 

Charlotte Berg, Driftsleder udtaler at: "vi skal have lavet en aftale med entreprenør senest den 29. oktober. Så vi har rigtig meget brug for opbakning fra alle med interesse for dette skønne  sted. Dette projekt er så vigtigt for vores fremtid. Banen er vores livsnerve. Jeg tror på at der  er flere der ude der gerne vil hjælpe os. Og det er nu, vi har brug for hjælpen!"

Charlotte Berg
Driftsleder på Bornholms Brand Park 

Hjælp banen til at skabe flere minder for mange flere

Fik du læst...

Se flere nyheder