Hvilken Derbyweekend!

Charlottenlund Travbane har afviklet årets største sportslige begivenhed, J. Jensen Dansk Trav Derby 2024. Det har været en fantastisk weekend med topstemning, flotte og velpakkede sportslige programmer samt store følelsesmæssige øjeblikke.

Vinderen af Dansk Hoppe Derby blev Michael Lønborg med sin egentrænede Juno. Med en flot sejr og et perfekt løb sikrede han sig sin anden Hoppe Derby-sejr i træk.
Du kan (gen)se løbet her
Se sejrsinterviewet her

Vinderen af Dansk Trav Derby blev Jeppe Juel-trænede Icebreaker med Magnus A. Djuse i sulkyen, ejet af den norske ejerkreds med Glenn Sigurd Syvaldsen. De tog en overlegen sejr efter et utrolig spændende og flot løb og kunne dermed hive en samlet pengepræmie på 919.500 kr. hjem.
Du kan (gen)se løbet her
Se sejrsinterviewet her

Michael Lønborg efter Derby sejr med Juno Foto: Burt Seeger
"Det største ved derbyet som arrangør er den positive feedback fra de aktive."
Rørstrømsk øjeblik efter Dansk Trav Derby sejr med Icebreaker Foto: Burt Seeger

Det var ikke kun de flotte løb, som den solbeskinnede weekend bød på; besøgstallene var også imponerende. Her er en sammenligning af de af Lunden offentliggjorte publikumstal:

Publikumstal 2024:

Fredag: 1641
Lørdag: 3293
Søndag: 6384

Publikumstal 2023:


Fredag: Cirka 900
Lørdag: 2100
Søndag: 5500 (inkl. 1200 købte billetter)

Der er altså tale om en flot fremgang på totalt set 2.818 gæster svarende 33%, og weekenden har generelt givet mange grunde til glæde. En følelse, som banedirektør Henning Scharstein også deler:

"Det største ved derbyet som arrangør er den positive feedback fra de aktive. Jeg har modtaget tilkendegivelser fra rigtig mange, særligt fra Jylland, men også fra mange, som er knyttet til Lunden. Travtrænere, amatører og hesteejere roser hele arrangementet. Jeg er meget stolt over dette, både på egne og Lundens vegne.

Publikum har haft en fantastisk oplevelse, og det er vi glade for at have givet dem.

Stemningen fredag og lørdag var som at være til en stor havefest, hvor alle havde en fantastisk dag. Søndagens stemning var fyldt med sportslig spænding. Der var mange mennesker, og dagen var god, med glade folk hele vejen rundt.

Kæmpe tak til dem, der har været med til at få det hele til at ske: medarbejdere, Dansk Hestevæddeløb, frivillige, samarbejdspartnere og bestyrelsen i selskabet, som også har trådt til."

Vi siger også tusind tak for en suveræn Derby Weekend! Vi glæder os allerede til næste år.