Kvalifikationsløb for 3-åringernes stjerner i dag på JVB

Hele denne fredag er jo grundlæggende bare ét stort spændingsløb. Nedtællingen til den næststørste travdag på den århusianske bane er begyndt. Søndag d. 11. august er der nemlig finale i Grand Prix for 3-åringerne.

I dag kan vi se frem til tre afdelinger for både hopper og hingste/vallakker i, hvad nogen måske ville kalde en vaskeægte stjerneparade. Vi får for alvor K-årgangens flotte profiler at se, så der er noget at glæde sig til.

Særligt Kungfufighting efterlader jo sportens fans i stor begejstring, når den hiver sejr efter sejr hjem. Med undtagelse af en enkelt start har ekvipagen med Jan Dahlgaard i sulkyen leveret nogle imponerende resultater, og det bliver spændende at se, om den også i dag hiver en sejr hjem og for alvor markerer sig som storfavoritten for sin årgang.

Selvom fredagen har kvalifikationsløb skrevet henover sig, har Michael Lønborg og Eddie The Eagle også noget ganske særligt på spil denne dag i løb nr. 6, hvor de to kæmper for at indløse adgangsbillet til storløbet ”Super Trot Cup” i Berlin. Sammen vandt de senest i Aarhus, så det lover jo godt for de to – og måske sender de århusianske fans på lægterne lidt ekstra god energi efter dem.

Alt i alt venter der en sportslig fænomenal dag denne fredag. Det er sommer, og vi bliver forkælet med den ene dygtige hest efter den næste. What. is. not. to. like? 

 

Der er 9 løb i alt og første start går kl. 15.45. 


Dyk ned i det flotte program lige her
Og find din billet til dagen her