Mandagens danske løb: Kombidag i Aalborg med fem travløb og fire galopløb

Opdatering d. 15/7 kl. 14.00: Grundet vand på galopbanen så aflyses de fire galopløb på Spar Nord Arena Aalborg i aften. De fem travløb med start klokken 17.00 afvikles dog som planlagt.

Der bydes på både trav og galopløb når Spar Nord Arena Aalborg mandag aften byder på ni spændende væddeløb. På travsiden er løbene forbeholdt amatørkuske og -ryttere, mens der på galopfronten er indledende afdelinger i Spar Nord Arena Aalborg serien.

Løbsdagen starter klokken 17.00 med fem travløb, mens fuldblodshestene tager over med fire løb fra klokken 18.35. Begge steder er der et V4-spil.

Løbsdagen startes med et amatør/jockey formløb med 11 deltagene ekvipager og følges op med følges op af et amatørløb. Derefter følger et monteformløb, som virker meget åbent, da ingen af deltagerne har vist den store form de sidste to-tre starter. I V4-finalen har Lucky Win og Karina Madsen (to sejre indenfor de sidste tre starter) fået et godt tilbud og kan være et blankbud.

På galopfronten er der besøg af professionelle ryttere som Maikel Narvaez Bravo, Anotonio Ferreira Matos og Annie Nilsson Lindahl.

Løbsdagen er præget af tre indledende afdelinger i Spar Nord Arena Aalborg serien, hvor det gælder om kvalifikation til finalerne lørdag den 10. august.

Alle fire galopløb er åbne handicaps, hvor en stor gevinst i V4-spillet kan forventes:

Dagens blanke: V4-1 : 1 Cat's Gambit - Har gjort det flot i alle tre starter i år. Er hurtig fra start og født i front her fra spor 1. Lå senest anden undervejs i et opskruet tempo. Kunne ikke svare en velgående Sandie's Dream i opløbet, men kæmpede sig flot i mål til andenpladsen, før bla. Lets Go Carlras, som vandt i fredags på Klampenborg.

Se baneprogrammet her

 

 

 

Fik du læst...

Se flere nyheder