Markant tilskuerfremgang til væddeløbsfest i Aalborg.

Markant tilskuerfremgang til væddeløbsfest i Aalborg.

Både gamle og nye gæster har taget konceptet med væddeløbsfest til sig til Store Pris-weekenden.

Det var en tilfreds banedirektør, der i dag kunne gøre status over årets største løbsweekend på Aalborg Væddeløbsbane - Spar Nord Arena.

”Vi har haft en rigtig god weekend med tilskuerfremgang både fredag og lørdag” konstaterer banedirektør Lars Hellerup.

Fredag eftermiddag var der Aalborg Hoppechampionat på programmet, hvor et udendørs barområde og live-musik var med til at gøre fredagen endnu mere festlig. Lørdag aften var både foodtrucks, DJ og mørkets frembrud med til at skabe en særlig stemning til årets største løbsdag – Aalborg Store Pris.

”Lørdag aften var der kanongod stemning med masser af unge mennesker blandt publikum. Det var også tydeligt, at der var mange førstegangsbesøgende, og jeg er glad for, at vi kan give dem en god løbsdags-oplevelse i en festlig ramme.”

”Det er tredje år i træk, at Aalborg Store Pris afholdes en lørdag aften, og jeg må konstatere, at både gamle og nye gæster har taget konceptet med væddeløbsfest til sig. Så jeg er meget tilfreds – men også en smule træt”, indrømmer Lars Hellerup, der kan glæde sig over at 25 % flere gæster gik igennem tælleapparaterne til lørdagens løbsdag sammenlignet med sidste år.