Ny direktør for Dansk Hestevæddeløb

Pål M. Tung (Foto: Ole Hindby/racehorsephoto.dk)

Nuværende bestyrelsesformand i Dansk Hestevæddeløb ApS, Pål M. Tung, tiltræder pr. 1. september som selskabets administrerende direktør.

Dansk Hestevæddeløb ApS har pr. 1. september 2024 ansat selskabets nuværende formand, Pål M. Tung, som administrerende direktør. Han kommer fra en stilling som direktør og ejer af Ekmann Tung Retail Solutions.

Pål M. Tung har en mangeårig erfaring med organisations- og forretningsudvikling og har bl.a. været direktør for den svenske koncern ITAB’s virksomheder i Danmark. Ydermere har han med en baggrund som aktiv i hestevæddeløbssporten et stort branchekendskab.

- Jeg glæder mig til at stå i spidsen for en strategisk og strukturel transformation af Dansk Hestevæddeløb, hvor vi skal have yderligere fokus på sportens sammenhængskraft, fælles retning og vores rolle som servicevirksomhed i forhold til at understøtte både landets væddeløbsbaner og sporten som helhed, siger Pål M. Tung.

Med ansættelsen af Pål M. Tung har man ifølge Dansk Hestevæddeløbs næstformand, Iben Hjorth Buskop, fået en profil, der matcher selskabets visioner.

- Vi har med Pål fået en strategisk og kommunikativ stærk profil med bred erhvervsmæssig baggrund. Med hans indgående kendskab til både branchen og organisationsudvikling, samt evnen til at tænke i helheder, ser vi ham som den helt rigtige til at stå i spidsen for at forløse hestevæddeløbssportens store potentiale, udtaler Iben Hjorth Buskop.

Med Pål M. Tungs udtrædelse af bestyrelsen, påbegyndes arbejdet med at finde en ny bestyrelsesformand.