Søndagens danske løbsdag: Fantastisk jubilæumsdag på JVB med Grand Prix og GS75

Jydsk Væddeløbsbane har siden fredag markeret sit 100 års jubilæum med masser af fantastiske løb i de smukke omgivelser i Marselisskovene. I eftermiddag afsluttes weekenden med dét, der måske kan kaldes den største løbsdag nogensinde på Aarhus-banen. Topsport er i vente fra første fløjt, og kombineret med millioner på spil i GS75 - ja, så er paletten komplet. 

Med første start kl. 13.45 er der god tid til at komme sig efter gårsdagens 1/8-finale ved EM i fodbold. Nu skal fokus i stedet rettes mod den måske største løbsdag nogensinde på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus. Og kom meget gerne i god tid for at finde en god plads på anlægget - ude eller inde. 

På ovalen venter årets udgave af Jydsk 4-Årings Grand Prix, og dertil skal lægges den traditionelle finale i Preben Munchs Mindeløb for hopperne samt ikke mindst JVB's 100 Års Jubilæumsløb for bedste klasse og med den tidligere europamester Extreme som favorit. 

Du kan læse meget mere om den store dag på banens hjemmeside i forhold til billetkøb, forplejning og baneprogram ved at trykke her

Og vil du blive klogere på hele jubilæumsweekenden, så kan du bladre lidt i nyhederne på dette site fra den seneste uge. 

God fornøjelse - og så ses vi på tilskuerpladserne lige om lidt. 

Fik du læst...

Se flere nyheder