Søndagens danske løbsdag: Solen er tilbage, og Falster er klar til Harald Lunds Mindeløb 2024

De seneste dage har bestemt ikke talt alle former for udendørs-events op. Men lørdagens varslede syndflod virker ovre, og Nykøbing Falster Travbane er i eftermiddag klar med årets største dag med klassikeren Harald Lunds Mindeløb 2024 som hovedattraktionen.

Så er det i eftermiddag, at årets absolut største løbsdag på Falster løber af stablen, når KF Entreprise ApS præsenterer Harald Lunds Mindeløb 2024. 

Også i år er det lykkes at samle et attraktivt felt, og hvor lodtrækningen om startsporene bestemt har gjort løbet endnu mere interessant. 

Otte af hovedløbets to deltagere kan kalde sig millioner i indtjening, og blandt disse er Flemming Jensen-duoen Eros Zola og E Type Cash. Imidlertid har de via nr. 8 og nr. 10 trukket svære spor i den hårde konkurrence, og da en tredje favorit i form af svenske Four Guys Dream har trukket nr. 9 - ja så er der virkelig tale om muligheden for et åbent og seværdigt løb over travsportens sprinterdistance på 1640 meter.

Der er godkendte 75.000 kr. i førstepræmie i Harald Lunds Mindeløb. 

Dagens program indledes med første start kl. 14.00, og der bydes på alt dér, som kendetegner en stor løbsdag inden for travsporten.

Det betyder et spændende løb for fremtidens kuskestjerner via  Sigter mod Stjernerne, et Made in Denmark-løb for de 3-årige, et løb over lang distance for de stærkeste heste suppleret med en masse andre fine klasseløb. 

Du finder mere info om eftermiddagens store løbsdag på Falster, om mulighederne for mad og drikke, billetkøb og baneprogram ved at trykke her

Ses vi på den hyggelige bane på Gedser Landevej..?

 

Fik du læst...

Se flere nyheder