Sol over Sydhavsøerne på årets største løbsdag

Omkring 2.000 gæster lagde søndag vejen forbi Nykøbing Falster Travbane til årets største løbsdag – KF Entreprise ApS Harald Lunds Mindeløb.

Sommer og storløb
Som det var tilfældet sidste år, skinnede solen gavmildt over de mange gæster, der nød sommervejret og den særlige storløbsstemning på Nykøbing Falster Travbane. Banens personale og restauratøren havde travlt med at servicere de mange gæster, og spisepladserne var på forhånd fuldt bookede.

De fyldte tribuner og spisesteder glædede naturligvis banens direktør Dennis Stenbæk:

”Det er dejligt – igen i år – at se så mange gæster til vores største løbsdag. Vores spisesteder og det telt, vi har stillet op i dagens anledning, har været fuldt bookede længe. Der har været en fantastisk stemning hele dagen, og jeg vurderer, at der har været omkring 2.000 gæster – det samme antal som sidste år.

Alle på og omkring banen har været med til at gøre dagen til noget særligt og give folk en god oplevelse – så vi er meget glade.”

Fine baneforhold og god omsætning
Trods store nedbørsmængder lørdag var banen i god stand, og sikrede fine løb og flere banerekorder. Jeppe Juel og Larsson løb med hæderen og førstepræmien på 75.000 kr. til løbsdagens naturlige højdepunkt – KF Entreprise ApS Harald Lunds Mindeløb.

Omsætningen var også god – faktisk var omsætningen i spillet steget med 350.000 kr. i forhold til sidste år. En del af forklaringen kan måske også findes i, at den svenske galop-derbydag måtte aflyses undervejs pga. problemer med startboksen.

Digitalt billetboom
Blandt de mange gæster, havde over 700 personer købt deres billet via den online billetplatform Tickster – det højeste antal, Nykøbing Falster Travbane har oplevet til en løbsdag.

For gæsterne betyder en digital billet en besparelse på entréprisen og kortere ventetid ved indgangen. For banens vedkommende giver det digitale salg bedre mulighed for at tilpasse kapaciteten til løbsdagen – og ikke mindst mulighed for at kommunikere med gæsterne op til løbsdagen.

Nu kan Nykøbing Falster Travbane velfortjent puste lidt ud, inden næste løbsdag om knap 14 dage, søndag d. 28. juli.