Stærkt nyt omkring de danske travauktioner

Tilmeldingen til Copenhagen Sale er lukket, men der er stadig plads på en forventelig flot Vilhelmsborg-auktion. Og arbejdet med særlige rammer på sidstnævnte er i fuld gang. 

Dansk Hestevæddeløb er ved at lægge sidste hånd på de overordnede rammer for sensommerens to travauktioner. Det handler om Copenhagen Sale lørdag d. 24. august på Skjoldgården i Charlottenlund og fire uger senere Danish Yearling Sale på Vilhelmsborg Gods lørdag d. 21. september. 

Der har været opereret med et maksimum på 40 tilmeldinger på Copenhagen Sale. Det tal er nået, hvorved der ikke længere er mulighed for at melde til dér. 

Det er der til gengæld i forhold til Vilhelmsborg-auktionen, hvor der aktuelt er tilmeldt ca. 50 åringer. Og det kan konstateres, at der er rigtigt meget spændende i vente på godset lidt syd for Aarhus. 

Afkom efter Propulsion, Bird Parker, Calgary Games, Hard Livin, Maharajah, Readly Express, Ringostarr Treb og Vivid Wise As burde kunne få de fleste interesserede i avl og opdræt op ad stolen. 
Det er besluttet at forlænge tilmeldingsfristen til Danish Yearling Sale, så skal du have din åring med – så tryk her for en tilmelding senest d. 30. juni 2024. 

Parallelt med selve auktionen arbejdes der aktuelt på at udnytte Vilhelmsborgs fantastiske faciliteter i form af en mini-messe med relevante stande, der skal gøre dagen til en spændende helhedsoplevelse. 

Auktionsudvalget under Dansk Hestevæddeløb har lyttet til inputs fra øvrige interessenter. Det handler bl.a. om en mulig beslutning om at udvide de to auktioner til også at være internetauktioner. Beslutningen vil blive truffet inden udgangen af uge 24. 

Mere løbende info følger. 

Fik du læst...

Se flere nyheder