Startlister klar til V65-jackpot tirsdag i Aalborg og Sprintermesterskabet onsdag på Bornholm

Torsdag er som altid anmeldelsesdag i DH Sport, og nu er startlisterne klar til den kommende uges hverdagsløb. Det handler om den danske V65-tirsdag med jackpot i Aalborg, mens Bornholm tager over for onsdagens vedkommende.  

Der er flere spændende løb i vente tirsdag på Spar Nord Arena Aalborg, hvor der tilmed lokkes med en med V65-jackpot. Der forventes omkring en halv million til fordeling mellem kuponer med de seks rigtige, og man må sige, at det sportslige lever op til det spilmæssige. 

Der er hele 96 heste til start i de ni løb, og der kan bl.a. ses frem til en forventelig duel mellem Moni Talks og Houston T T.

Det meste går som bekendt Nicklas Korfitsens vej for tiden, og han kan bag Vertinnen måske være spillernes holdepunkt i V65-spillet 3. afdeling.  

Du finder startlisten til jackpot-løbene i Aalborg ved at trykke her

 

Onsdag tager Bornholms Brand Park over, og det bliver med et fint sommerprogram bestående af otte løb og med Sprintermesterskabet som hovedbegivenhed. 

Hurtigklassen skal således sprinte denne gang, og på baggrund af en flot sejr senest kunne det ligne en ny triumf til Apollo Damgård. 

Nævnes skal også et spændende flerklasseløb med mange fine heste til start - heriblandt Cerosso for velkørende Mads Petersen. Den lokale champion har virkelig gang i sejrene for tiden, så det er nok en god idé at kigge op for hans køreture aftenen igennem. 

Du finder startlisten til onsdagens løb til Bornholms Brand Park ved at trykke her.  

Fik du læst...

Se flere nyheder