Storløbsweekend afviklet med imponerende resultater

Søndag var en dag med international kaliber fra mange af vinderne og to nye danske rekorder. Særligt Michael Lønborg imponerede og var særdeles dominerende ved weekendens storløb. Ifølge sportschef René Jensen er der mange gode ting at fremhæve fra de flotte løbsdage.


Først og fremmest blev søndagen i Lunden ramme for to nye danske rekorder:

Kilimanjaro Face på 1.12,3a/2000 meter, som vandt Dansk Hoppe Kriterium med svenske Erik Adielsson i sulkyen.
Karat C N med Michael Lønborg på 1.12,6a/2500 meter, som vandt Dansk Trav Kriterium – en forbedring af løbsrekorden med 1,5 sekunder. Og det var bestemt også en rørt Michael Lønborg der stod klar til interview efter sejren.


Søndagen bød i alt på fem sejre til Michael Lønborg, og man kan derfor roligt sige han var imponerende og dominerende på løbsdagen. Han hev bl.a. også en flot sejr hjem i 4-års løbet med Joy Me på 1.11,7a/2000 meter samt med Eddie the Eagle på 1.11,4a/2000 meter i Mesterskab for Danmark.


Det var generelt flotte og hurtige løb, som tilskuerne fik serveret. For at de imponerende tider kunne opnås, fortjener banemand Jens Simoni og hans personale på Lunden stor ros for en utrolig velplejet løbsbane denne storløbssøndag.


Afslutningsvis er det også værd at nævne spilfronten. Der endte på en samlet omsætning på næsten 1,5 millioner kroner - 28% mere end på samme løbsdag sidste år.


Derudover blev fredag afholdt DM for hopper i Odense. Det var en smuk løbsdag, hvor jernhoppen Gabi Kyvsgård tog en flot sejr efter en imponerende føring. Ekvipagen med Nicklas Korfitsen var helt suverænt langt foran konkurrenterne.


Alt i alt en imponerende sportsweekend, som vi som sport kan være stolte af.

Billeder fra Lunden

Fik du læst...

Se flere nyheder