Hestepakken Adgangskort

Efter lanceringen af Hestepakken Adgangskort har Dansk Hestevæddeløb modtaget en del henvendelser. Vi har derfor vurderet, at der er behov for lidt mere uddybning.

Indledningsvist vil vi gerne fastslå, at der IKKE er tale om et nyt gebyr eller bidrag.

I mere end 20 år har landets hesteejere og været forpligtet til at abonnere på Væddeløbsbladet, der tillige indeholdt de månedlige propositioner.

Samtidig har abonnementet været med til at understøtte selve håndteringen af vores hesteejere i forhold til økonomien, bogføring og den løbende udvikling af de mange systemer, som understøtter sporten.

Siden coronaudbruddet i 2020 er propositionerne udgivet digitalt samtidig med, at efterspørgslen på fysiske magasiner over alt i samfundet er dalende. Nyhedsformidlingen foregår nu online, og alle vores væddeløb kan ses og genses hjemme fra stuen.

Gennem en årrække har prisen være 600 kr. plus moms via halvårlige opkrævninger – altså præcis samme pris som den aktuelle. Tilmed dækker de 600 kr. plus moms lige nu over hele 2023 og frem til 1. juli i år.
 
Aktuelt er Dansk Hestevæddeløb sammen med Norsk og Svensk Travsport i fuld gang med at udvikle og implementere et helt nyt digitalt Sportssystem til gavn og glæde for den danske væddeløbssport og dermed for opdrætterne, for hesteejerne og for de aktive. Indtægterne fra Hestepakken Adgangskort vil helt naturligt også bidrage til den proces, og på den måde kan vi fastholde bl.a. niveauet på præmier og opdrætterpræmier i vores sport.

Derfor betragter vi i Dansk Hestevæddeløb Hestepakken Adgangskort som et væsentligt og obligatorisk medlemskab til vores sport.

Fik du læst...

Se flere nyheder