Lørdagens danske travløb: JVB med start kl. 17.00

Har du planer om hygge i Aarhus i aften? Mangler du et sted at indtage din aftensmad? Og vil du samtidig underholdes via fin sport i perfekte omgivelser? Ja, så er Jydsk Væddeløbsbane det helt rette valg. 

Der er masser af muligheder for at være part i gode oplevelser i Kongelunden-området i Aarhus, når Jydsk Væddeløbsbane fra kl. 17.00 er vært for otte løb. 

Restauranten er naturligvis åben, og det er også Brødrenes Foodtruck og Tutten på staldområdet. Der er tilmed mulighed for selv at medbringe en picnickurv, så der er stort set frit valg på alle hylder. 

I forhold til det sporslige er der mulighed for at opleve lokale Michael Lønborg, der har indledt sæsonen relativt roligt, men nu ser ud til at have staldens A-hold på vej tilbage fra vinterferie.

Lønborg er tippet som vinder i sine første fire køreture i aften, og deriblandt finder vi sejrsvante Ghania Sensei. Den fine røde hest er ejet og opdrættet af Jesper P. Nielsen, der tilmed er sikker på en tur i vindercirklen i aften. 

Bet25 og Dansk Hestevæddeløb har nemlig kåret Jesper P. Nielsen som Kvartalets Profil inden for den danske væddeløbsport, og du kan møde ham og Bet25 til en hyldest og en snak i vindercirklen efter 5. løb.

Du finder mere info, billetsalg, baneprogram og meget mere ved at trykke her

Fik du læst...